Hadise, Murat Boz’a yapılan komplo ile ilgili konuştu

Evindeki konuşmaların dinlendiğini söyleyen Murat Boz’a arkadaşı Hadise’den destek geldi. Hadise, “Murat’ın evine böcek yerleştirmişler.” dedi.

Yoğun bir iş temposunda çalıştığını dile getiren Hadise yakın arkadaşı Murat Boz’a destek çıktı. Murat Boz’un annesi, sevgilisi Aslı Enver ve abisinin olduğu tatil ortamında seslerinin gizlice kaydedilip yayınlandığını iddiasıyla mahkemeye başvurması sonucu mahkemenin takipsizlik kararı vermesine sitem etti.

“EVE BÖCEK YERLEŞTİRMİŞLER”

Ortaya atılan iddialarda, konuşmaların ses kaydına alındığını yönünde çıkan haberlere Hadise yaptığı açıklamayla bambaşka boyuta taşıdı. Hadise “Biz Murat’la konuştuk eve böcek yerleştirmişler bu çok ileri boyutta bir özel hayata ihlaldir” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.