Hadise, Mekanın sahibi kim? sorusuna sessiz kaldı!

Önceki gün kardeşi Derya Açıkgöz ile birlikte Kuruçeşme’de bulunan bir mekândan çıkarken görüntülenen Hadise, ‘Mekânın sahibi sizce kim?’ sorusuna karşısında gülümseyerek yanıt verdi.

Ünlü şarkıcı Hadise, önceki gün kardeşi Derya Açıkgöz ile birlikte Kuruçeşme’de bulunan bir mekândan çıkarken görüntülendi.

Son dönemde giydiği sahne kıyafetleri ve Harbiye Açıkhava konserinde yaptığı ‘Mekânın sahibi geri geldi’ açıklamasıyla gündemden düşmeyen Hadise’ye gündeme dair sorular yöneltildi. Acelesi olduğunu belirterek soruları yanıtlamaktan kaçınan Hadise, hızlı adımlarla kapıda bekleyen VIP aracına yöneldi.

Ünlü popçu, ‘Mekânın sahibi sizce kim?’ sorusu karşısında gülümseyerek ‘Hepimizi çok seviyorum. Daha sonra konuşuruz’ dedikten sonra aracına bindi.

Yıldız Tilbe’den Hadise’ye tokat gibi cevap!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.