Hadise, Kıbrıs Concord Otel de sevenleri ile buluştu

Sahne performansı ve şarkılarıyla Türk pop müziğinde fark yaratan, kendi kulvarının en güçlü kadın temsilcilerinden Hadise, dün gece Kıbrıs Concord Otel de sevenleri ile buluştu.

Tuvana Büyükçınar imzalı siyah bir mini elbiseyle sahne çıkan Hadise ,dançıları ve müzisyen arkadaşlarıyla unutulmaz bir performans daha sergiledi.

blank

Mehmet Dinçler’le evliliğinden sonra kıyafet seçimine dikkat eden ünlü sanatçı Hadise, Kıbrıs konserinde siyah mini elbisesiyle göz doldurdu.’Aşk Kaç Beden Giyer’ şarkısı ve dansçıları ile enerjik sahne açılışı şekilde konserin startını veren Hadise peş peşe en sevilen şarkılarını seslendirdi. ‘Sahneye çıkmadan sizlerin sesini dinliyorum. Siz olmadan bizler olmayız. Çok teşekkür ediyorum’ diyen güzel sanatçı şarkıları ile gecenin coşkusunu büyüttü.Konser boyunca sevilen şarkıları dışında ‘Sarışınım’, ‘Güzeller İçinden’ gibi coverlarla seyircisiyle ile dans edip, eğlendi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.