Hadise ile Kaan Yıldırım aşkında kriz mi çıktı?

Bir süredir şarkıcı Hadise ile gizli saklı aşk yaşayan oyuncu Kaan Yıldırım, sosyal medyada sevgilisinin fotoğraflarını beğenmişti. Ancak Yıldırım'ın bu beğenileri beş gün içinde geri geçmesi ‘Aşkta kriz çıktı' yorumlarına sebep oldu.

Hadise ile gizli saklı aşk yaşayan Kaan Yıldırım, beklenmedik bir hamle yaptı. Güzel şarkıcı ile Ocak ayından bu yana birlikte olduğu konuşulan oyuncu, beş gün önce Hadise’nin rüküş bulunan elbiseli pozlarına beğeni bırakıp destek olmuştu.

AŞKTA KRİZ Mİ ÇIKTI?

Hadise’nin fotoğrafını sosyal medyada ilk kez beğenen Kaan Yıldırım’ın bu hareketi dikkatlerden kaçmamıştı. Ancak Yıldırım dün Hadise’nin paylaşımına bıraktığı beğenileri geri kaldırdı. Bu durum ‘Aşkta kriz çıktı’ yorumu yaptırdı.

Hadise, sevgilisinin evine giderken kullanmak için yeni bir araba aldı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.