Hadise için Adanalılar ağaçlara tırmandı

Adana’a 30 bin kişilik Hadise Konseri hınca hınç doldu. Konser alanında yer kalmayınca vatandaşlar çam ağaçlarına tırmanarak konseri izlemeye çalıştı.

30 bin kişilik Hadise konserinde yoğun güvenlik önlemlerine rağmen kavgalar eksik olmadı. Güvenlik güçleri bir kavgayı ayırdığı sırada başka kavgalar meydana geldi. Vatandaşlar çam ağacının üzerine çıkıp konseri seyretmek istedi.

ÖNCE ALEYNA TİLKİ SONRA HADİSE

Adana Emniyet Müdürlüğü 24.Uluslararası Adana Film Festivali’nin ilk gününde sahne alan Aleyna Tilki konserinde yaşanan olayların tekrar etmemesi için bugün saat 21.00’da düzenlenen Hadise konserinde yoğun güvenlik önlemleri aldı. Emniyet güçlerinin iki farklı arama noktasında geçtikten sonra vatandaşlar konser alanına girebildi.

Konser alanında güvenli önlemlerinin üst düzeyde olmasına rağmen vatandaşlar arasında kavgalar meydana geldi. Güvenlik güçleri kavgaları ayırmakta güçlük çekerken, konser alanının farklı yerlerinde küçük gruplar arasında kavgalar devam etti.

ÇAM AĞAÇLARINA TIRMANDILAR

Uğur Meydanı’nda bulunan devasa çam ağacına vatandaşlar hücum etti. Çam ağacına çıkıp konseri seyretmek isteyen vatandaşlara zabıta ekipleri müdahale ederek indirmek istedi, ancak zabıta ekipleri birini indirdiği sırada ağacının farklı yerinden vatandaşlar çıkmaya devam etti.

Adana’daki konserden kareler;

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.