Hadise, hüzünlü paylaşımıyla takipçilerini duygulandırdı

Son dönemde aile ilişkilerinde birtakım sıkıntılar yaşayan ünlü şarkıcı Hadise, hüzünlü paylaşımıyla takipçilerini duygulandırdı.

Bir süredir ailesiyle ilgili yaşadığı sıkıntılar ile gündeme gelen ünlü şarkıcı Hadise, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile takipçilerini duygulandırdı.

“KALBİMİN EN DERİNE DOKUNUYOR”

Ailesiyle zor günler yaşayan ünlü şarkıcı Hadise, Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşım ile takipçilerini duygulandırdı. Hadise paylaşımına, “Bazen zihninizi, iç dünyanızı, hislerinizi yansıtan şarkılar duyarsınız… Bu şarkı her seferinde bana kendimi hatırlatıyor… Kalbimin en derinine dokunuyor.. Umarım sizde de aynı etkiyi yaratır.” yorumunu yaptı.

blank

KARDEŞLERİN ARASI BOZULMUŞTU

Geçtiğimiz günlerde Hadise’nin annesinin intihar girişiminde bulunmuştu. İntihar teşebbüs sebebinin ise Hadise ve kardeşleri arasındaki anlaşmazlıklar olduğu ifade edilmişti. Bu olayların ardında Hadise kardeşleriyle birlikte yürüttükleri ticari faaliyetlerin durdurmuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.