Hadise hüngür hüngür ağladı

Anneler Günü’nde İzmir’de sevenleriyle buluşan Hadise, geçtiğimiz gün Muğla’da yaşanan trafik kazansında hayatını kaybeden 24 kişiyi unutmadı.

İzmir’de Anneler Günü etkinliği kapsamında konser vermeye hazırlanan Hadise, Muğla’da yaşanan üzücü olay sebebiyle şarkı söylemek istemeyerek hayranlarına imza dağıttı.

KONUŞMAKTA ZORLANDI

Etkinlik öncesi basın mensuplarıyla buluşan şarkıcı, gözyaşlarına hakim olamadı. Konuşmakta zorlanan Hadise, açıklamasına geçtiğimiz günlerde Anneler Günü etkinliği için İzmir Buca’dan yola çıkıp Muğla’da geçirdikleri trafik kazası sonucu hayatını kaybeden İzmirli 24 kişiye rahmet, yakınlarına baş sağlığı, yaralılara da acil şifa dileyerek başladı.

HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI

Hüngür hüngür ağlayan şarkıcı, Anneler Günü’nde böyle üzücü bir olay yaşanması sebebiyle etkinlikte şarkı söyleyemeyeceğini dile getirdi. Sevenlerini kırmamak için sahneye çıkan Hadise, kendisini bekleyen binlerce hayranına imza dağıtarak bol bol fotoğraf çektirdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.