Hadise ‘Evlen Benimle’ dansıyla olay oldu

Bir süredir aşk yaşadığı İş insanı Mehmet Dinçerler ile evlilik kararı alan ünlü şarkıcı Hadise, geçtiğimiz gün Jennifer Lopez’in başrolünde yer aldığı “Evlen Benimle” filmini izlemek için sinemaya gitti. Hadise, finalde yapımın jenerik müziğiyle dans etti.

Kaan Yıldırım ile ayrılmasından kısa bir süre sonra Mehmet Dinçerler ile yeni bir aşka yelken açan ünlü şarkıcı Hadise, geçtiğimiz günlerde sevgilisinden evlilik teklifi aldı. Yaz aylarında nikah masasına oturması beklenen ünlü çiftin düğünü şimdiden merak konusu oldu.

Hadise ile Mehmet Dinçerler, ABD’li ünlü oyuncu ve şarkıcı Jennifer Lopez’in başrolünde yer aldığı “Evlen Benimle” filmini izlemeye gitti. Hadise, filmin sonundaki jenerik müziği ile dans etti.

“İÇİNDEKİ ÇOCUĞU ASLA KAYBETME”

O anları sosyal medya hesabından yayınlamayı ihmal etmeyen Hadise, “İçindeki çocuğu asla kaybetme, asla dans etmeyi bırakma” notuyla takipçilerinin beğenisine sundu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.