Hadise dekolteden vazgeçmiyor!

Cesur pozlarıyla magazin gündeminden düşmeyen Hadise sosyal medya hesabında yine dekolteli bir pozunu paylaştı. Ünlü şarkıcının paylaşımı kısa süre içinde beğeni yağmuruna tutuldu.

Ünlü şarkıcı Hadise, yaptığı açıklamalar ve paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Instagram’da 11 milyondan fazla takipçisi bulunan Hadise, bu kez göğüs dekolteli pozlarıyla sosyal medyayı salladı.

Çiçekli elbisesiyle poz veren Hadise, o anları “Çiçeklerimin çiçek açmasına izin ver” notuyla takipçileriyle paylaştı.

Hadise’nin yaklaşık 400 bin beğeni alan paylaşımlarını yorumlara kapatması ise dikkatlerden kaçmadı.

Hadise

“EDEPSİZLİK SİZİN KAFANIZDA”

Son dönemde şarkıları kadar giydiği iddialı kıyafetleriyle de gündeme gelen Hadise, eleştiriler karşısında suskunluğunu geçtiğimiz günlerde bozmuştu.

Ünlü şarkıcı Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Edepsizlik sizin kafanızda. Edebi kıyafetle ölçene cahil denir” ifadelerini kullanmıştı.

Hadise tercih ettiği kıyafetlerle silikon taktırma iddialarını doğruladı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.