Hadise: Çocuklara kollarımızı açıp sahip çıkmamız gerekiyor

Her fırsatta kalabalık bir aile istediğini dile getiren Hadise, mülteci bir çocuğu sahiplenebileceğini anlatırken ailesinin de destek olacağını söyledi.

Hadise, Türkiye Milli Pediatri Derneği’nin Antalya’da düzenlediği mülteci çocuklar sorunu kongresine katıldı. Gecede sahne alan Hadise, evlat edinmek istediğini dile getirdi. Bu konu hakkında herkesin bilinçli olması gerektiğini savunan Hadise, şunları kaydetti: Çocuklara kollarımızı açıp sahip çıkmamız gerekiyor.

Çok zorluk çektiler

Bu çocuklar gerçekten büyük zorluk yaşadı. Mülteci bir çocuğu evlatlık edinme konusuna sıcak bakıyorum. Annem ve babam da bana mutlaka destek verecektir. Hatta bir tane değil birkaç tane mülteci çocuk evlat edinebilirim. Biz dört kardeşiz, dolu dolu bir çocukluk yaşadım.

Kalabalık bir ailem olsun

Özel hayatında da kalabalık bir ailesi olmasını istediğini söyleyen Hadise “5-6 çocuğum olsun isterim. Bunu samimi bir şekilde ve kalpten söylüyorum” diyerek itirafta bulundu.

Hadise “Mülteciler için çalışmalar yapan Angelina Jolie ile birlikte bir proje yürütür müydünüz?” sorusuna “Ben böyle bir projede seve seve yer alırım” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.