Hadise: Bunu anlayacaksınız!

Hadise, önceki akşam Ulus’ta bir mekanda makyajsız görüntülendiği için kendisini eleştirenlere yatağından paylaştığı fotoğrafla cevap verdi.

Başarılı şarkıcı Hadise, önceki akşam Ulus’taki lüks bir restorandan çıkarken görüntülenmişti. Makyajsız haliyle dikkat çeken Hadise, birçok sosyal medya kullanıcısı tarafından eleştirildi. Son olarak gazeteci Cengiz Semercioğlu, “Şehrin en iyi restoranlarından birine giderken biraz özen gösterir insan” diyerek şarkıcıyı eleştirdi.

blank

“KİME NE?”

Hadise, gelen eleştirilere Instagram hesabından paylaştığı yatak pozuyla karşılık verdi. Hadise, fotoğrafı “Canımız isterse makyajsız düğüne, markete, yemeğe gideriz! Keyfimiz isterse bir daha hiç makyaj yapmayız. Kime ne? Hadi herkes makyajsız fotoğrafını yüklesin ve kimsenin asla umurunda olmadığını göstersin! Biz kadınlar kendimizi size beğendirmek için yaşamıyoruz. Bunu anlayacaksınız” notuyla paylaştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.