Hadise, bu kez ayakkabılarıyla alay konusu oldu

Şarkılarıyla birçok kişi tarafından beğeni ile seyredilen ünlü sanatçı Hadise, bu kez ayakkabılarıyla alay konusu oldu. Hadise’nin bir takipçisi paylaşıma, “Hadise hanım o ayakkabılar ne öyle sitilist kardeşinizden ayrılmanız size yaramadı galiba.” yorumunu yaptı.

Instagram paylaşımlarıyla çok konuşulan ünlü şarkıcı Hadise, giydiği ayakkabıyla alay konusu oldu.

ALAY KONUSU OLDU

O Ses Türkiye yarışmasının juri koltuğunda oturan Hadise, program çekimi öncesi fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Hadise’nin ayağına büyük gelen ayakkabısını gören Hadise’nin takipçileri paylaşımı kendi sosyal medya hesaplarından paylaşarak yorum yağmuruna tuttu.

blank

“KARDEŞİNİZDEN AYRILMANIZ YARAMADI SİZE”

Hadise’nin bir takipçisi paylaşımı kendi sosyal medya hesabından paylaşarak, “Hadise herhalde seneye de giymek için 3 numara büyük almış ayakkabıyı.” yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, “Hadise hanım o ayakkabılar ne öyle sitilist kardeşinizden ayrılmanız size yaramadı galiba” yorumunu yaptı.

KARDEŞLERİN ARASI BOZULMUŞTU

Geçtiğimiz günlerde Hadise’nin annesinin intihar girişiminde bulunmuştu. İntihar teşebbüs sebebinin ise Hadise ve kardeşleri arasındaki anlaşmazlıklar olduğu ifade edilmişti. Bu olayların ardında Hadise kardeşleriyle birlikte yürüttükleri ticari faaliyetlerin durdurmuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.