Hadise: Benimle aynı işi yapan birini hayatımda asla istemem

Popçu Hadise, bir dergiye verdiği röportajda özel hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu.

Hadise, Cosmopolitan dergisinin Şubat sayısı için objektiflerin karşısına geçti. Güzellik sırlarından özel hayatına kadar birçok konudan bahseden Hadise, şunları söyledi:

“En güçlü yanım susabilme erdemim. Hakkımda o kadar çok yalan yanlış şeyler karalanıyor ki… Bu haksızlıklar karşısında patlamaz mı insan? Ama ben patlamıyorum. Bu beni daha güçlü hissettiriyor. Annemden gelen bir özellik bu. O bana hep ‘Bırak konuşsunlar sen hep sus. Başın hep dik olsun kızım’ der.”

blank
Hadise

“ESTETİĞE KARŞI DEĞİLİM”

Şarkıcı, “Spor yapmayı çok seviyorum. Günde en az 8 ya da 10 km yürüyüş yapıyorum. Koşmayı da çok seviyorum. Dans ederek, yoga veya pilates yaparak zinde kalıyorum. Her gün hurma yiyorum. Hurmasız bir gün geçmez bende. Kuruyemişlerim, bademim, fındığım, fıstığım, cevizim, ve muz olmazsa olmazlarım. Bunun dışında vücudum daha güzel görünsün diye ödem masajı yaptırıyorum. Estetiğe de karşı değilim. Dozunda olabilir…” açıklamasıyla güzellik sırlarını anlattı.

Belçika doğumlu Hadise, ‘Takıntınız var mı’ sorusuna ise, “Yatarken terliklerimi hep düz koyarım. Asla ters durmazlar. Bir de dağınık yatakla asla evden çıkmam” yanıtı verdi.

“KADIN GÜÇLÜDÜR”

34 yaşındaki şarkıcı, kadınlara mesaj verdi: “Her türlü haksızlığa karşı yumruğu masaya vurabilmeliyiz. Kadın güçlüdür. Kadın özgürdür. Kendimizi ezdirmemeli, içimizdeki gücün farkında olmalıyız…”

Hadise, “Benimle aynı işi yapan birini hayatımda asla istemem. Başka dalda tanınmış biriyse sıcak bakabilirim. Böyle konuşurken hatırladım ‘Asla, asla deme’ diye de bir cümle var. Ama yine de kararlıyım” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.