Hadise, Belçika’da yaşayan babası Hasan Açıkgöz’e sığındı

Annesi Gülnihal Açıkgöz’le arası açılan Hadise, babası Hasan Açıkgöz’ü Belçika’dan Türkiye’ye getirmeye çalışıyor.

Hadise’nin annesi Gülnihal Açıkgöz, uyku ilacı içip intihara kalkışmıştı. Veda mektubu bırakmış, kızlarının kendisiyle ilgilenmediğini öne sürmüştü. Olay sonrası anne Açıkgöz, kızı Derya’yla bir AVM’de görüntülenerek her şeyin yolunda olduğu mesajını vermişti. Ancak olayın perde arkasının farklı olduğu ortaya çıktı.

Her daim yanımda

Anne Açıkgöz’ün kızı Hadise’yle küs olduğu öğrenildi. Hatta ikilinin intihar olayının ardından hiç konuşmadığı söylendi. Kendini yalnız hisseden Hadise, Belçika’da yaşayan babası Hasan Açıkgöz’e sığındı. Popçu 11 yaşındayken annesinden boşanan babasını İstanbul’a getirmek için ikna etmeye çalışıyor. Popçu, bu zor günlerde kendisine destek olan babasının her daim yanında olduğunu yakın çevresiyle paylaşıyor.

AYRILIK YIPRATTI

Hadise bir röportajında şöyle demişti: Beni en çok üzen annemle babamın ayrılığı… Babamla çok görüşemiyoruz ama konuşuyoruz. Ben biraz anneciyim.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.