Hadise, anne olmak istiyor

Kaan Yıldırım’ın ailesiyle tanışarak evlilik yolunda ilk adımını atan Hadise, anne olmak istediğini yakın çevresiyle paylaştı.

Her fırsatta çocukları çok sevdiğini ve en az 3 çocuk sahibi olmak istediğini dile getiren Hadise, Kaan Yıldırım ile olan bir- likteliğiyle bu duruma daha da sıcak bak- maya başladı. Koronavirüs nedeniyle erkek arkadaşının evinde zaman geçiren Hadise, önceki gün yine sevgilisinin Ulus’taki dairesi- ne gitti. Birlikte keyifli zaman geçiren çiftten Hadise’nin artık yakın çevresine anne olmak istediğini söylediği öğrenildi. Annelik duygu- sunu tatmak için nikâh masasına oturmak isteyen Hadise ile Yıldırım’ın birlikteliklerini bir adım öteye taşıdıkları, şarkıcının Yıldı- rım’ın annesiyle tanıştığı da iddia edildi.

blank
Hadise – Kaan Yıldırım
Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.