“Hacizciler sütyenlerini de götürdüler mi?” Songül Karlı’dan bomba sözler!

Songül Karlı bu aralar sosyal medya hesabından yaptığı spor paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Sütyensiz haliyle gündem olan Songül Karlı yeni açıklamalarıyla gündemde.

Geçtiğimiz günlerde mini etekli pozu ile ‘yıkılmadım ayaktayım’ mesajı veren türkücü Songül Karlı şimdi de spor yaparken sütyensiz haliyle pozunu paylaşınca olay oldu. 47 yaşındaki Songül Karlı, Magazin Noteri programına konuk oldu.

Songül Karlı açıklamasında “Benim yaptığımı herkes yapıyor; mankenler, oyuncular… Ben zaten iki senedir spor yapıyorum. Daha sütyenimsiz şeyler giyip de spor yapanlar var ben bir şey yapmadım tişörtümü bağladım. Bu daha çok Türk halk müziği okuduğumuz için. Türkücüler bunu yapamaz anlayışı var. Bunu herkes yapabilir” dedi.

‘HACİZCİLER SÜTYENLERİ DE Mİ GÖTÜRDÜ?’

Sütyensiz hali gündem olan Karlı’ya Ali Eyüpoğlu “Hacizciler sütyenlerini de götürdüler mi ki iç çamaşırsız paylaştı filan yazıyorlar” diye sordu. Karlı ise “İç çamaşırsız değil kaplı ve kapsız çamaşırlar var o anda kapsız üstümdeydi. Ben dikkat edip koymadım. Milletten yorum gelince fark ettim. Görmek istediklerini görüyorlar” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.