Haciz olaylarıyla gündeme gelen Hadise, saç rengini değiştirdi

Haciz olaylarıyla gündeme gelen Hadise, yeni saç rengini sosyal medya hesabından paylaştı.

TV8 ekranlarının ilgiyle izlenen programlarından ‘O Ses Türkiye’nin yeni sezonunda da jüri koltuğundaki yeri değişmeyen Hadise önemli bir imaj değişikliği yaptı.

HACİZ ŞOKUNU ÇABUK ATLATTI

Geride bıraktığımız haftalarda adı icra olaylarına karışan Hadise’nin şimdilerde yüzü gülüyor. Enerjisi ve esprileriyle yeni sezonun dikkat çeken isimlerinden olan Hadise, yeni imajıyla da kendisinden söz ettirmek istediğini ortaya koydu.

SAÇ RENGİNİ DEĞİŞTİRDİ

Yeni saç rengiyle kameranın karşısına geçen Hadise, bu fotoğrafları Instagram hesabından paylaşmayı da ihmal etmedi. Hadise’nin bu kareleri yoruma kapalı bir şekilde paylaşmış olması gelecek eleştirilerden çekindiği şeklinde yorumlandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.