Habertürk’te Murat Bardakçı şoku

Ünlü tarihçi Murat Bardakçı ile Erhan Afyoncu, hazırlayıp birlikte sundukları ‘Tarihin Arka Odası’ programını bıraktı.

Habertürk TV’de Cumartesi günleri ekranlara gelen ünlü tarihçi Murat Bardakçı’nın tarihçi yazar Erhan Afyoncu’yla birlikte hazırladığı ‘Tarihin Arka Odası’ programında çarpıcı bir gelişme yaşandı. Programı hazırlayan iki isim de programdan ayrıldıklarını açıkladı.

KENDİ İSTEKLERİYLE BIRAKTILAR

Ayrılığın nedeniyle detaylı açıklama yapmayan Murat Bardakçı ve Erhan Afyoncu, kararı kendi istekleriyle aldıklarını belirtti.

BİR ÇOK ÜNLÜ İSİM PROGRAMA KATILMIŞTI

Tarihçi Murat Bardakçı ile Erhan Afyoncu’nun yıllardır hazırladıkları ve Habertürk TV’de yayınlanan “Tarihin Arka Odası” programında Osmanlı kültürüne ilişkin bir çok konu bugüne kadar gündeme taşındı. Program bir dönem de 8.5 saatlik canlı yayınıyla gündeme gelmişti. Erol Sadi Erdinç, Pelin Batu, Selin Barlas, Zeynep Özkartal, Nurhan Atasoy, İnci Çayırlı gibi isimlerin de zaman içinde katkıda bulunduğu programa son verildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.