HaberTürk TV’nin başarılı ve güzel spikeri Ceren Bektaş, dünyaevine girdi

HaberTürk TV’nin başarılı ve güzel spikeri Ceren Bektaş, iş adamı Gökçe Atuk ile evlendi. Çift, aile arasında sade bir nikah töreni düzenledi.

HaberTürk TV Ana Haber Bülteni sunucusu Ceren Bektaş, evlilik haberini kişisel sosyal medya hesabından “Çok yakışıklı, çok bilmiş biricik aşkım, sevgili kocam Gökçe beyi takdimimdir.. Hikayenin öncesi ve sonrasını fasiküller halinde yayınlayacağım tabiki, benden söylemesi…” notuyla duyurdu.

blank

HaberTürk mikrofonlarına konuşan Bektaş, duygularını “Yıllarca o kadar canlı yayın yaptım ama hiç bu kadar heyecanlandığımı hatırlamıyorum, tabiiki çok mutluyuz” sözleriyle ifade ederken, Gökçe Atuk ise “Bizimki müthiş bir aşk hikayesi. Çok badirelere, zorluklara dayanan ama ilk görüşte başlayan ve şimdi de müthiş bir aile kurarak inşallah sonsuzluğa kadar devam edecek.Müthiş bir aşk hikayesinin en mutlu günü belki de bugün…” şeklinde konuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.