“Hababam Sınıfı Yaz Oyunları” ücretsiz olarak seyirci ile buluşuyor

Hann Yapım 2 Temmuz Cuma günü sinemaların yeniden açılmasıyla birlikte sinemaseverlerin yüzünü güldürecek bir ilke daha imza atıyor. Hababam Sınıfı Yaz Oyunları, sinemaların açıldığı gün, tüm seans ve tüm salonlarda ücretsiz olarak seyirci ile buluşuyor.

Rıfat Ilgaz’ın aynı adlı eserinden sinemaya uyarlanan ve 1975 yılında Ertem Eğilmez’in yönetmenliğinde beyazperdeye yansıyan “Hababam Sınıfı ” yeni yüzlerle yoluna devam ediyor. Çekimleri geçtiğimiz yıl Kıbrıs ve İstanbul’da tamamlanan film pandemi süresince kapalı olan salonlar yüzünden izleyicisiyle buluşamamıştı. Normalleşme sürecinin ardından yeniden açılacak olan sinema salonları sinema izleyicisinin yüzünü güldürecek. Salonların açılma haberinin ardından bir müjde de efsane serinin yapımcısı Hann Yapım’dan geldi.

2 Temmuz Cuma günü tüm salonlar ve tüm seanslarda Hababam Sınıfı Yaz Oyunları filmi ücretsiz olacak.

Hann Yapım, geçtiğimiz yıl ‘Hababam Sınıfı Yeniden’ ismiyle serinin ilk filmini çekmişti. Yeni serinin de eski seri kadar çok konuşulması, yapım şirketini harekete geçirmiş ve ‘Hababam Sınıfı Yaz Oyunları’ adıyla Kıbrıs’ta motor denilmişti.

Senaryosu Giray Altınok tarafından kaleme alınan yeni “Hababam”ın yönetmen koltuğunda Doğa Can Anafarta oturuyor. Yapımcılığını Hann Yapım’ın üstlendiği Hababam Sınıfı Yaz Oyunları’nın çekimleri Kıbrıs’ın eşsiz manzarası ve doğal ortamında 4 haftada tamamlandı.

Hababam Sınıfı Yaz Oyunları filminin oyuncu kadrosunda Altan Erkekli, Yusuf Çim, Rıfat Albayram, Giray Altınok, Mert Denizmen, Toygan Avanoğlu, Deniz Akkaya, Reyhan Ulu Ekinci, Hakan Meriçliler, Öykü Çelik, Doğan Akdoğan, Baran Bayraktar, Mehmet Ali Erbil, Chloe Loughnan gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

“Hababam Sınıfı Yaz Oyunları 2 Temmuz da ücretsiz sinemaseverlerle buluşacak.

blank

Filmin Konusu:

Hababam Sınıfı yaz tatiline girmiştir ve Hababam yaz tatilini evlerinde geçirmek istemez. Kıbrıs’ta yapılacak liseler arası yaz oyunlarından haberdar olurlar. Özel Çamlıca Lisesi’ni temsilen fen lisesi bölümünden dört öğrenci katılacaktır. Hababam onları atlatarak Kıbrıs uçağına biner. Hababam bu yarışmada İzmir Amerikan Lisesi, Alman Lisesi ve Özel Bakü Türk Lisesi’yle yarışır.

İlk başlarda yarışmayla alakası olmayan ve tatil yapmaktan başka dertleri olmayan Hababam zaman içerisinde bu yarışmayı kazanmanın kendileri, okulları ve başka öğrenciler için önemini kavrayacaktır.

Vizyon Tarihi: 2 Temmuz Cuma

Yapımcı: Hann Yapım

Dağıtımcı: CGV Mars

Yönetmen: Doğa Can Anafarta

Senaryo: Giray Altınok

Orijinal Ana Tema Müziği: Melih Kibar

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.