Güzel oyuncu Fahriye Evcen kariyerinde bir ilke imza attı

Markanın Sonbahar – Kış, İlkbahar – Yaz koleksiyonları için kamera karşısına geçecek olan Fahriye Evcen, ilk kez bir marka ile iş birliği yaptı.

Sinema ve dizi alanlarındaki başarılı oyunculuğuyla olduğu kadar güzelliği ile de adından söz ettiren Fahriye Evcen, bir markanın ilk marka yüzü oldu. İşbirliği, her iki taraf için de bir ilk olma özelliğini taşıyor.

Markanın moda konusunda tecrübeli ve yeniliklere açık bir marka olduğunu belirten Fahriye Evcen, bu şbirliğine dair “Çok güzel bir enerji ve çalışma disiplinine sahip Koton ekibiyle, harika bir uyum yakaladık. Bu işbirliği, benim de ilk kez bir moda markasının yüzü olmam nedeniyle çok heyecan verici” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.