Güzel Günler ikinci bölümüyle ekrana geliyor

Show TV’nin yapımını TMC’nin, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği, yönetmenliğini Osman Taşçı’nın yaptığı, Selin Tunç tarafından kaleme alınan yeni dizisi Güzel Günler 13 Kasım Pazar günü ikinci bölümüyle ekrana geliyor.

‘Güzel Günler’ 2. bölüm:

Selma’nın Mihran’ın nişanında ortaya çıkması ailenin üzerinde şok etkisi yaratır. Mihran, Selma ile ikisine miras kalan konağı satmaya karar verir. Bu sırada Selma’nın kolyesini teyzesinin çantasında bulan Füsun, Saliha’nın sırrını ortaya çıkarmak isterken akla hayale gelmeyecek yöntemlere başvurur. Bir yandan ailesinin tüm dertlerine koşturan Kıymet, diğer yandan karşısına açılan ‘Öz Menemenci Hakim’le uğraşmak zorunda kalır.

Selma ve Mihran konağı satmak için Büyükada’ya gider, dönüşte onları büyük bir sürpriz beklemektedir.

‘Güzel Günler’ ilk bölümüyle 6 Kasım Pazar saat 20.00’de Show TV’de!

YouTube video

YouTube video

GÜZEL GÜNLER KÜNYE

Yapımcı : TMC Film / Erol Avcı

Yönetmen : Osman Taşçı

Senaryo : Selin Tunç

Müzik : Gürsel Çelik & Aslı Demirer

İdari Yapımcı : Güzide Balcı

Oyuncular : Binnur Kaya (Kıymet), Ecem Erkek (Füsun), Leyla Tanlar (Selma), Zeynep Çamcı(Altan), Olgun Toker (Atakan), Burak Dakak (Mihran) ve Yıldıray Şahinler (Hakim), Seray Gözler (Saliha), Orkuncan İzan (Feyyaz), Duygu Köse (Leylim) , Oya İloğulları (Alya), Dora Dalgıç (Ayşim), Enginay Gültekin (Dilşat) ve Edip Saner (Çetin)

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.