‘Gürkan Şef ile Mangal Zamanı’ yeni sezona hazır

Türk insanının tutkusu haline gelen mangalı kendine has tarzıyla yeniden yorumlayan Gürkan Şef, bir süredir ara verdiği ‘Gürkan Şef ile Mangal Zamanı’ programıyla sevenlerinin karşısına çıkıyor.

Cumartesi günü ilk kez yayınlanan program sosyal medyada çok konuşuldu. Yeni sezonda Beyaz TV ailesine katılan ünlü şef, her Cumartesi saat 14:00’da ekranlarda olacak.Ünlü Şef, yine birbirinden nefis tarifler verecek. Sezon süresince ünlü isimleri de programına konuk alacak olan Gürkan şef, konuklarıyla birlikte programa özel tarifleri birlikte yapacak

blank
Gürkan Topçu

Yeni İmajı için Cem Talu’nun objektiflerine poz verdi

Yeni sezona boma gibi giren Gürkan Şef, program için yeni imaj yaptı. Dünyaca ünlü fotoğrafçı Cem Talu’nun objektifine yeni imajıyla poz verdi. Uzun bir hazırlık dönemi sonrasında çekimler tamamlandı.Yaptığımız iş kadar sunumda çok önemli diyen Gürkan Şef çekimler için hiçbir masraftan kaçınmadı.Gürkan Şef ve Mr. Asado markası Türkiye’de ve tüm dünya da büyümeye devam ediyor..

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.