Gupse Özay’dan samimi itiraflar!

Eğlenceli ettik hareketli kişiliğiyle tanınan Gupse Özay’dan samimi itiraflar!

Özay, konuk Olduğu Lezzet Akademisi programında hem herkesi güldürdü hem de şaşırttı. Mutfakla arasının iyi oldugunu söyleyen oyuncu, merdane ettik oklavanın farkını bilmediğini itiraf etti.

Hamur açan genç şef adaylarından biri merdane kullanırken Diğeri oklava kullanınca Gupse Özay, ikisinin Farklı isimleri oldugunu Orada öğrendi. Sempatik Türkçe’siyle Tüm izleyenlerin sempatisini Kazanan Danilo Zanna da bu gerçek Karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

blank

Modaretörlüğünü Sedef İybar’ın üstlendiği Yarışmanın, Aylin Yazıcıoğlu, İsmet Saz Danilo Zanna oturuyor ettik şefler jüri koltuğunda fenomen. Genç şef adaylarının mutfak koçluğunu Berfin Erdoğan’ın üstlendiği Lezzet Akademisi onu Pazar 16.15’te göster TV’de!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.