Gupse Özay’dan Deliha 2 geliyor

Deliha ve Görümce filmlerinin senaryosuna imza atan ve başrolünü üstlenen Gupse Özay’dan sıcak karakterleri ve eğlenceli hikayesiyle bir kez daha izleyiciyi kahkahaya boğacak bir film geliyor!

Gupse Özay, sinemaya hem kalemi hem oyunculuğu ile “merhaba!” dediği “DELİHA”nın, ikincisinde kamera arkasına da geçti!

blank

SET BİTİYOR DİYE ÜZÜLÜYORUZ!

“DELİHA 2”nin Köyceğiz’deki setinde gazetecileri ağıraayan Gupse Özay ve filmin oyuncuları İstanbul’dan uzakta olup, her sabah film için kurulan “Sultanahmet Meydanı”nda buluşmanın çok keyifli olduğunu anlattılar.

Gupse Özay “Deliha 2” filmini ve yeni macerasını şöyle özetledi: “Hoşgeldiniz öncelikle Deliha kostümlü olduğum için içimden Deliha gibi konuşmak geliyor. Mutlu ve tatlı bir ekibiz. Deliha olarak yeni maceralara atıldım bir restorana girdim. Çok iyi yemek yaptığım da söyleniyor. Düdüklüyü patlatarak başladım bu serüvene” dedi. Özay, filmin diğer karakterlerini de esprili bir dille tanıttı.

Temiz ve güneşli havanın enerjisi ile sabahları neşe içinde uyanıp koşarak sete geldiğini söyleyen Gupse Özay, çekimlerin sonuna yaklaşmanın hüznünü yaşadıklarını belirtti.

İlk filmde olduğu gibi, karakteri için kilo alan Özay, “Karakter devamlılığı için hemen yemeğe başladım. Normalde tatlı yiyen bir insan olmadığım için ekmek ve tatlıya abanınca, kilo aldım.” Dedi. Nasıl kilo verdiğini ise “motivasyonla” diye açıklayan Özay, film motivasyonu için kilo aldığımdan iş bitince vereceğim diye motive oluyorum” dedi.

Filmin İngiliz görüntü yönetmeni Jean Paul Seresin’i de basınla tanıştıran Özay, görüntü yönetmeninden ‘kraliçe” iltifatı aldı.

İkinci filmde, Deliha’nın bambaşka bir macera içide olduğunu anlatan Özay, “Aşk mevzusundan başka bir hikayesi var. Kariyer hedefi var. Aşkı Eda’nın karakteri yaşıyor.“ diyerek, ilk film kadrosunun tamamının neden bu filmde yer almadığını da açıkladı.

Özay, Kadın komedi oyuncusu olarak zorluk yaşıyor musunuz? Sorusuna ise “Bence kadın erkek farketmez, gülmek çok güzel.” Diye cevap verdi.

KADIN ERKEK FARKETMEZ GÜLMEK GÜZELDİR!

Gupse Özay’ın yönetmenliğindeki “DELİHA 2”nin kadrosunda Özay’a Derya Alabora, Esin Eden, Hülya Duyar, Aksel Bonfil, Eda Ece, Ali Çelik, Mehmet Fatih Özkan, Mehmet Er, Meltem Özlem, Akınözü, Mert Öner eşlik ediyor.

Zeliha hala deli, çok samimi ve başına sürekli yeni dertler açıyor. İlk filmde aşkın peşinde koşan Zeliha, ikinci filmde artık bir kariyer yapmanın yolunu arıyor. Aşçı olmanın hayalini kurarak bir restoranda çalışmaya başlıyor. Hem ortalığı birbirine katıyor, hem de yine de tanıştığı herkesin hayatına dokunuyor. Zeliha sonunda hayalini kurduğu şeylere ulaşabilecek midir, yoksa gerçek dünya hayallerini ve kalbini mi kıracaktır?

Az biraz deli, biraz delikanlı ve tez canlı ama bir o kadar da saf ve iyi niyetli Zeliha’nın yeni macerası yine bol kahkaha vaad ediyor!

Deliha ile, ilk kez bir kadının kaleminden ortaya çıkan bir kadın karakteri sinema izleyicisi ile buluşturan Gupse Özay, üçüncü filminde de mizaha kadın gözüyle bakmaya ve kadın kahramanları ile güldürmeye devam ediyor! Özay basın toplantısında “kadın komedi oyuncusu olarak seyirci karşısında zorluk yaşıyor musunuz?” sorusuna, “kadın – erkek farketmez, gülmek güzeldir.” diye yanıt verdi!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.