Gupse Özay’dan Barış Arduç yorumu

Anneler ‘Hadi artık’ derse, nikah masasına otururuz. Henüz evlilik teklifi almadım. Alsam da nazardan korktuğum için söylemem.” dedi.

Vizyondaki ‘Görümce’nin ‘Yeliz’i Gupse Özay ile ‘Kiralık Aşk’ın ‘Ömer’i Barış Arduç, 2014’te ‘Deliha’ filminin setinde aşk yaşamaya başlamıştı. Gupse Özay sevgilisinin hayranları için “Bana küfür ve hakaret edenler oluyor. Evlerine girip kendimi anlatacak halim yok. Elimden geldiğince görmemeye, duymamaya çalışıyorum” dedi. Barış Arduç için de şöyle konuştu: “Çok sakinleştirici bir yapısı var. Her şeyi ona danışırım, bana hep doğru yolu gösterir.”

Posta’nın haberine göre.. Gupse Özay evlilik sorusuna; “Bunun için acelemiz yok. Ama Barış benim hayat arkadaşım, ruh eşim. Bir imzamız eksikse, onu da yarın atarız. Evlilik genellikle eş, dost, aile için yapılır. Kısacası anneler ‘Hadi artık’ derse, nikah masasına otururuz. Henüz evlilik teklifi almadım. Alsam da nazardan korktuğum için söylemem.” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.