Gupse Özay yeni filmi ‘Zeliha’ aşkına yine kilo aldı

Başarılı oyuncu Gupse Özay yeni filmi ‘Zeliha’ aşkına yine kilo aldı.

Gupse Özay ‘Deliha’ filmi için 15 kilo almış ardından 21 kilo vermişti. Başarılı oyuncu ikinci film için yine kilo aldı.

Gupse Özay yazıp başrol oynadığı ‘Deliha’ filmi için 2014’te 15 kilo almıştı.Geçen yıl ‘Görümce’deki ‘Yeliz’ uğruna da 21 kilo vermeyi başarmıştı. Gupse Özay yine eski günlerine döndü.Çekimleri yakında başlayacak ‘Deliha 2’deki ‘Zeliha’ aşkına şimdiden 7 kilo aldı.

blank

SEVGİLİ BU KEZ YOK

Gupse Özay dün Instagram sayfasından bir fotoğraf paylaştı. Altına da “Zeliha’ya doğru adım adım. Vay benim canım gıdım! Bir daha kendime kilolu karakter yazarsam” notunu düştü.

Çekimler bitince yine diyete başlayacak olan Gupse Özay ilk filmde birlikte oynadığı sevgilisi Bardış Arduç’a ‘Deliha 2’de rol vermedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.