Gupse Özay ve Barış Arduç nikah masasına oturuyor

Uzun süredir aşk yaşayan Gupse Özay-Barış Arduç çifti, bu hafta İzmir'in Çeşme ilçesinde nikah masasına oturacak. İkilinin düğünü ise gelecek yıl yapacakları öğrenildi.

Uzun süredir aşk yaşayan Gupse Özay-Barış Arduç çifti, bu hafta İzmir’in Çeşme ilçesinde nikah masasına oturacak. İkilinin düğünü ise gelecek yıl yapacakları öğrenildi.

blank

Habertürk’ten Mehmet Çalışkan’ın haberine göre; Altı yıldır birlikte olan Gupse Özay ile Barış Arduç, evlilik kararı aldı.

Gupse Özay – Barış Arduç

İkili, bu hafta İzmir’in Çeşme ilçesinde nikah masasına oturacak. Nikahta şahitler ve belediye başkanı dahil olmak üzere toplam 5 kişi olacağı öğrenildi. Dünyaevine girmeye hazırlanan ikili, düğünü ise gelecek yıl yapacak.

Gupse Özay – Barış Arduç

32 yaşındaki Barış Arduç, geçtiğimiz senelerde ‘evlilik’ iddiaları hakkında şunları söylemişti:

Günü geldiğinde haberiniz olur. Ben bu konuları çok konuşmayı sevmiyorum. Vakti geldiğinde sizinle paylaşırız. Mutluluk paylaştıkça çoğalan bir şeydir.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.