Gupse Özay ve Barış Arduç evlendi!

Gupse Özay ile 6 yıldır birlikte olduğu Barış Arduç Çeşme’de evlendi.

Türkiye’nin en sevilen oyuncuları arasında gelen Barış Arduç ve Gupse Özay çifti 6 yıllık birlikteliklerinin ardından evlendi.

Çeşme’de dünyaevine giren çiftin nikahında şahit olarak iki yakın arkadaşlarından başka kimseye izin verilmedi. Özay ve Arduç düğünü ise daha sonra yapma kararı aldı.

Uzun süredir birlikte olan Gupse ÖzayBarış Arduç çifti, Çeşme’de nikah masasına oturdu!

Ünlü ikili Gupse Özay ve Barış Arduç bugün Çeşme’de sade bir nikah töreni ile dünya evine girdiler.

Gupse Özay ve Barış Arduç nikah masasına oturuyor

TATİLE ARA VERMEYECEKLER

Çift balayı içinde herhangi bir plan yapmadı. Arduç ve Özay, evlendikten sonrada Çeşme’de tatil yapmayı sürdürecek. Barış Arduç, geçtiğimiz yıllarda ‘evlilik’ iddiaları hakkında, “Günü geldiğinde haberiniz olur. Ben bu konuları çok konuşmayı sevmiyorum. Vakti geldiğinde sizinle paylaşırız. Mutluluk paylaştıkça çoğalan bir şeydir.” demişti.

blank
Gupse Özay – Barış Arduç

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.