Gupse Özay, umudunu kaybedince bakın ne yaptı?

Yaklaşık 2 hafta önce kedisi Betü’yü kaybeden ve kayıp ilanı veren oyuncu Gupse Özay, yeni bir kedi sahiplendi.

Son olarak ‘Görümce’ filminde rol alan Gupse Özay, yaklaşık iki hafta önce kedisi Betü’yü kaybetmişti. Özay ve sevgilisi Barış Arduç, sosyal medyadan kayıp ilanı vererek kediyi aramaya başlamışlardı.

Kedisini bulamayan Özay, yeni bir kediye kavuştu. 32 yaşındaki oyuncu, sahiplendiği kedinin fotoğrafını paylaşarak, “Bir hafta önce bu arkadaşla yollarımız kesişti. Kaybolan kedim Betü’nün tıpatıp ikizi, lakin dişi. araba altında çamura bulanmış vaziyette bulunmuş. Zapzayıf. Sahibi de çıkmamış. Ben Betü diye gidip Betü olmadığını görünce gel bakalım küçük kız deyip onu sahiplendim. Şimdi kilo alıp iyileşiyor. Demem o ki; hayvanlarınızı (evlatlarınızı) sokağa atmayın. Bakamayacağınız hayvanı sahiplenmeyin” ifadelerini kullandı.

Başarılı oyuncu, paylaşımına, “Betüm gel de kız kardeşini gör. Aynı sen” notunu da ekledi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.