Gupse Özay: Tepkiler doğru

Gupse Özay, Alaska’da yaşanan depremle ilgili tweet attı. Sosyal medya karıştı…

Oyuncu Gupse Özay, Afrin’deki “Zeytin Dalı” operasyonuyla ilgili açıklama yapmazken, Alaska’daki depremle ilgili üzüntülerini paylaşması sosyal medyada tepkilere neden olmuş bunun üzerine Gupse Özay, paylaştığı tweeti bir açıklama yaparak silmişti.

Tweeti silmesinin ardından ünlü oyuncu bir tweet daha paylaşarak kendisine gelen tepkilere hak verdi. Gupse Özay; “Normalde üzücü durumlarla ilgili paylaşım yapmıyorum. İnsanlar belki biraz nefes alır diye. Lakin uyarnır uyanmaz depremden dolayı binlerce kişi öldü gibi bir bilgi gelince, peki tabii paylaşım yaptım. Fakat şu an hassas bir dönem. Tepkiler doğru” açıklamasını takipçileriyle paylaştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.