Gupse Özay sonunda Barış Arduç’u taşınmaya ikna etti

Barış Arduç ile 3 yıllık sevgilisi Gupse Özay, Etiler’de çok sevdikleri evlerini bırakmak zorunda kaldı.

Barış Arduç’un hayranları geceyarısı kapıyı çalmaya, apartman önünde beklemeye, bazı günler tezahürat yapmaya başladı. Mahalle ve apartman sakinlerinin rahatsız olduğunu gören Gupse Özay sonunda Barış Arduç’u taşınmaya ikna etti. Hayranları bu duruma üzüldü. Sosyal medyada “Nereye taşındı, bilen varsa haber verin” diye mesajlaştılar.

GÜNDE 400 SELFİE

Bu sırada Gupse Özay ile Barış Arduç’un kedileri yeni evlerinin bahçesinden kaçtı. Çift, Instagram’da ortak bir mesaj yayınladı: “Kedimiz, Levazım (Zorlu Center yakını) bölgesinde kayboldu. Tasmasında telefon numarası yazıyor.”

Bunu gören Barış Arduç hayranları kedinin peşine düştü! Belirtilen semtte dolaşmaya başladılar. Amaçları kediyi bularak Barış Arduç’a ve adresine ulaşabilmek. Barış Arduç “Çoğu evin önünde olmak üzere günde 400 selfie çektiriyorum. Tamam bu naifçe. Ama gece yarısı kapım çalınmaya başladı. İşte buna itirazım var” demişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.