Gupse Özay, sevgilisi Barış Arduç hakkında konuştu

Barış Arduç ile 3 yıldır aşk yaşayan Gupse Özay, Posta’dan Oya Çınar’a vediği röportajda ilişkilerini anlattı.

Sevgilisinin hayranları tarafından sevilmediğini söyleyen Özay, “Ben güzellik kaygısını tersine çeviriyorum” dedi.

“Ben güzellik kaygısını tersine çeviriyorum! Çocuklar beni seviyor ama ergen kesim beni görmek istemiyor ve reddediyor. Valla gülüyorum hallerine. Keşke doktora gitseler, orada bana abuk subuk yorumlar yapacaklarına.

Popüler biriyle birlikte olmak değil ama sürekli ilişkimizin merak uyandırması, konuşulması sinir bozucu. Stres yaratıyor. Aşkın çirkin/güzel, popüler/değil diye bir hesabı olmaz ki…Öyle denk geldi ve aşık olduk. Ne yapalım yani.

Mutlu, aşık ve başarılıysan, karşıdaki mutsuz ve bedbaht bir insan için rahatsız edici olabiliyorsun. Bu durum onları, “Sen de mutsuz olsan da bir rahatlasak” durumuna itebiliyor. Bana gelen saldırı ve eleştiriler genelde bu yönde. “Ölsen de kurtulsak” diyorlar herhalde. Hahaha!”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.