Gupse Özay Lohusa filminin final sahnesini yazma anını paylaştı

Gupse Özay hem senaristi hem başrolü olduğu Lohusa filminin final sahnesini yazma anını paylaştı. Gupse Özay’ın yaptığı o Lohusa filmi paylaşımı, sosyal medya kullanıcılarını gönderdi.

Gupse Özay yeni filmi Lohusa ile gişenin zirvesine yerleşti. Bir kadının lohusalık döneminde yaşadıklarını komik bir dille anlatan Gupse Özay, vizyonda zirvede kalmaya devam ediyor. Filmi yazarken kendi lohusalık döneminden de yola çıktığını belirten Gupse Özay sosyal medyada güldüren bir paylaşımda bulundu.

Oyuncu Barış Arduç’la evli ve bir kız çocuğu annesi olan Gupse Özay, filmin final sahnesini yazarken bir selfie çekilmiş ve o anını fotoğraflayıp arkadaşlarına atmıştı. O Whatsapp konuşmasını Instagram’dan paylaşan Özay, “Lohusa filmimize Nisan ayında final sahnesi yazarken arkadaşlarıma attığım mesaj ve fotoğrafım… Kahkaha eşliğinde duygulandığınızı duymak-görmek o kadar güzel ki… Birbirimizi anlıyoruz canım anneler, babalar, dostlar, arkadaşlar… Gözlerinizden akan yaşları öperim-öperiz” ifadelerini kullandı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.