Güneşin Kızları dizisi neden yayından kaldırıldı?

Güneşin Kızları 39.Bölüm’de final yaparak ekranlara veda kararı aldı.

Kanal D’nin ilgiyle takip edilen dizisi Güneşin Kızları 39.Bölüm’de final yaparak ekranlara veda kararı aldı. Final kararı resmi olarak dizinin sosyal medya hesabından verildi. Güneşin Kızları dizisinin resmi Twitter hesabından yapılan paylaşıma göre dizi yayından kaldırılıyor.

Her hafta Cumartesi akşamları Kanal D ekranında yayınlanan Güneşin Kızları final yapıyor. Seyircileri bir hayli üzecek olan bu beklenmedik gelişme, Güneşin Kızları Twitter hesabından resmen duyuruldu.

Güneşin Kızları dizisinin Twitter hesabından yapılan paylaşımda; “Güneşin Kızları 39. bölümde final yapacaktır. Yayınlandığımız süre boyunca bize destek veren Güneşin Kızları ailesine çok teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.