Güneş koronavirüsün yayılmasını engelliyor

Rusya Sağlık Bakanı Mihail Muraşko, güneşin koronavirüsün yayılmasını engellediğini söyledi.

Rusya Sağlık Bakanı Mihail Muraşko, güneşin yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) yayılmasını engellediğini ancak Rusya’daki iklim faktörlerinin enfeksiyonu durdurmayacağını zira optimum sıcaklığın 6-8 derece arasında olduğunu söyledi.

TikTok’taki canlı yayın sırasında açıklamalarda bulunan Muraşko, “Güneş gerçekten de koronavirüsün yayılmasını engelliyor ancak bugünkü sıcaklıklar altında değil. Şu an Moskova’daki sıcaklık koronavirüsü durdurmak için yeterli değil. Bunun için optimum sıcaklık 6-8 derece arası” dedi.

Muraşko, bundan dolayı mevcut iklim koşullarının Rusya’da virüsü etkisiz hale getirmeyi sağladığını henüz söyleyemeyeceklerini vurguladı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.