Günel Zeynalova “Ben Demiştim” ile yeniden sevenlerinin karşısına çıktı

“Bir Adam Var” isimli çalışması ile beğeni toplayan Günel Zeynalova, 6 şarkıdan oluşan, yepyeni albümü “Ben Demiştim” ile yeniden sevenlerinin karşısına çıktı. Hem görsel, hem de müzikal olarak değişikliler barındıran Sanatçı, eski ve yeni şarkılardan oluşan yeni albümünü, “Ölmez Müzik” etiketi ile sevenlerine sundu.

Albüm hakkında konuşan Günel Zeynalova “Tekrar Ölmez Müzik ile çalışmaktan çok mutluyum. Kaliteli ve Profesyonel bir ekibimiz var. Orhan Ölmez iyi bir müzik adamı ve aynı zamanda bir sanatçı. Benim sıkıntımı derdimi bir sanatçı olarak daha iyi anlıyor. Esnaf işi değil müzik işi yapıyoruz.” açıklamasında bulundu.

Fiziği hakkında çok soruyla karşılaştığını belirten Günel Zeynalova,‘’İnsanlar, şarkılardan ve nasıl şarkı söylediğimizden çok, nasıl göründüğümüzle ilgileniyorlar. Ben, güzel bir albüm yaptım ve fiziksel görünümümüzden çok, hazırladığımız albümümüz ve şarkılarımız konuşulsun isterim. Önemli olan güzelliğin yanında sesin olması, piyasada görüntü çok ama ses yok ” dedi

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.