Gülümse Yeter’in 5. bölüm fragmanında sürpriz dakikalar

Show TV’nin keyifle izlenen dizisi Gülümse Yeter 5. bölüm fragmanını yayınladı. Salı akşamı 4. son bölümü ile ekrana gelen Gülümse Yeter dizisinde Yasemin’in oyununu öğrenen Sarp hesap sordu. Gül ve Yasemin arasında geçen konuşma ise olayın seyrini değiştirecek. İşte Gülümse yeter 5. bölüm fragmanı.

Gülümse Yeter dizisi hız kesmeden devam ediyor. Salı akşamları yayınlanan Gülümse Yeter dizisinde Hasan Efendi ve Lütfü arasında gerilim tırmanıyor. Lütfü sınırları aşıyor. Yasemin’in oyunu ise ortaya çıkacak. Gülümse Yeter son bölüm ve 5. bölüm fragmanı haberimizde.

YouTube video

GÜLÜMSE YETER DİZİSİNİN SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI

“Gülümse Yeter”in dördüncü bölümünde; Avukattan gelen Emre’nin haberiyle Amerika’ya gitme hayalleri suya düşen Özdemir’ler için Civan’ların evinden başka seçenek kalmıyor!

“Gülümse Yeter”in üçüncü bölümünde; Özdemir’lerin Civan’ların evine yerleşmesiyle her iki aile içinde bol atışmalı-çatışmalı biraz da aşk soslu bir dönem başlıyor!

“Gülümse Yeter”in ikinci bölümünde; Yasemin’in Sarp’ın yıllardır aşık olduğu Gül’ün kardeşi çıkması işleri arap saçına çevirirken, Sarp bütün bu kargaşanın içinde Gül’e açılmayı kafasına koyup onu yemeğe çıkartıyor. Öte yandan, Yasemin’in ‘’eski’’ kocası Cem, Sarp ve Yasemin’in tanışıklığından habersiz bir biçimde Sarp’a iş teklif ediyor! Bütün bunlar yaşanırken beş parasız kalan Özdemir’ler paçayı kurtarma çalışmaları yapmaya başlıyorlar. Lütfü’nün fikriyle Amerika’ya kaçma planları yapan aile en fazla havaalanına kadar ilerleyebiliyor. Yasemin ve annesi alıştıkları hayatı arayıp bocalarlarken, evin büyük kızı Gül kendini işine vererek olaylardan uzak duruyor. Gül ve Kemal arasında da ast-üst ilişkisinin yanı sıra, başka duygular da işin içine karışmaya başlıyor. İki arada kalan Hasan Efendi ise, rahmetli patronu Şevki Bey’in emanetine sahip çıkmaya çalışıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.