Gülşen’in oğlu Azur, Tarkan hayranı

Gülşen’in oğlu Azur’un ilk kelimesi, annesinin yakın arkadaşı Tarkan’ın ismi oldu. Güzel popçu şakayla karışık “Bu duruma çok bozuldum” dedi.

Pop müziğin güçlü sesi Gülşen, önceki gece Kartal’da konser verdi. Muhteşem bir performansa imza atan şarkıcıyı yaklaşık 3 bin kişi izledi. Kırmızı ruju ve siyah sahne kıyafetiyle hem gözlere hem de kulaklara hitap eden şarkıcı, dans şovlarıyla da binleri coşturdu.

Polemiğe girmiyor

Şarkı aralarında hayranlarıyla sohbet eden şarkıcı, anne olduktan sonra hayatında daha özen gösterdiğini söyledi. “Sürekli polemiklerden uzak duruyorum, her zaman işimi yapmaya çalışıyorum. Ben her zaman yaptığım işle gündeme gelmek istiyorum, çok yoğun bir maratondan geçiyorum” diyen Gülşen, oğlu Azur’un konuşmaya başladığını da anlattı.

İlk kelimesi Tarkan oldu

“Azur’un ilk kelimesi kanka, ikincisiyse Tarkan oldu. ‘Cuppa’ şarkısında tayfa kelimesi var, ben hep kanka diye mırıldanıyordum. Baktım Azur kanka dedi, sonra Tarkan dedi. Maalesef ilk sözleri anne ve baba olmadı” diyerek serzenişte bulundu.

Liya için program yapıyor

Dostu Tarkan’ın kızı Liya’yı henüz görmediğini de söyleyen şarkıcı, Tarkan’ın Almanya’dan dönmesini beklediğini söyledi. Yurtdışı turnesine de çıkacağını ekleyen şarkıcı, programını ayarlayabilirse Tarkan’ı ve Liya’yı göreceğini de ekledi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.