Gülşen’in göğüs uçlarını minik bir aksesuarla kapadığı “Lolipop” pozu olay oldu

Lolipop şarkısını çıkarmaya hazırlanan Gülşen’in kapak fotoğrafı sızmıştı. Gülşen pozlarını kendi sosyal medya hesabından yayınladı. Gülşen’in göğüs uçlarını minik bir aksesuarla kapadığı pozu olay oldu.

Sahnesine gelen arkadaşının kucağına oturmasıyla olay olan Gülşen daha bu olay unutulmadan bomba bir pozla anılmaya başlandı. Lolipop adında şarkı çıkarmaya hazırlanan Gülşen’in kapak pozu sızmıştı. Gülşen sızan pozları yüksek kalitede kendi paylaştı.

blank

Sosyal medyayı ikiye bölen Gülşen gelen tepkilere rağmen geri adım atmıyor. İddialı pozlarının yanında şarkısı için verdiği pozuyla olay olan Gülşen göğüslerini minik bir aksesuarla kapadı.

Gülşen’e hayranlarından “Queen” yorumlarıyla destek yağıyor. Fotoğraf 20 dakikada 25 bin beğeni aldı.

YouTube video

YouTube video

YouTube video

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.