Gülşen’in eşi Ozan Çolakoğlu, Serdar Ortaç’a sektör dersi verdi!

Ünlü şarkıcı Gülşen’in eşi Ozan Çolakoğlu geçtiğimiz günlerde Nişantaşı’nda görüntülendi. Başarılı aranjör, Serdar Ortaç’nı kendi meslektaşları için yaptığı eleştirilere sessiz kalmadı. Çolakoğlu, “Albümler artık kazandırmıyor, konser veren kazanıyor.” diyerek albüm yapmama kararı alan Ortaç’a sektör dersi verdi.

Gülşen ve eşi Ozan Çolakoğlu önceki gün Nişantaşı’nda objektiflere yakalandı. Serdar Ortaç’ın aranjörlerle ilgili ağır suçlamalarına yorum yapan Çolakoğlu durumun göründüğü gibi olmadığını ifade etti. Ünlü aranjör “Albümler artık kazandırmıyor, konser veren kazanıyor.” sözleriyle sektörün değiştiğinden bahsetti.

SERDAR ORTAÇ POLEMİĞİ

Şarkıcı Gülşen ile aranjör eşi Ozan Çolakoğlu, oğulları Azur’la Nişantaşı’nda yemek yedi. Çolakoğlu’na Serdar Ortaç’ın tartışma yaratan “Aranjörler ev, araba parası istiyor, o yüzden albüm yapmıyorum” sözleri soruldu. Çolakoğlu, bu soruya şöyle cevap verdi: “Her şey pahalandı ama her aranjörün fiyatı böyledir diye bir şey yok. Değişik fiyatlara iş yapan aranjörler var. Beste fiyatları da yüksek değil.

blank

ALBÜMLER ARTIK KAZANDIRMIYOR

Telif sistemi düzgün çalışmadığı için sanatçılara ilk başta aldıkları para kalıyor. Albümler artık kazandırmıyor, konser veren kazanıyor.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.