Gülşen’in eşi Ozan Çolakoğlu, Porsche marka aracını satarken dolandırıldı

Gülşen’in eşi Ozan Çolakoğlu, Porsche marka aracını satarken dolandırıldığı iddiasıyla savcıya ifade verdi.

ÇOLAKOĞLU AİLESİ’NE BÜYÜK ŞOK!

Aranjör Ozan Çolakoğlu, eşi Gülşen’in Porsche marka aracını satmak istedi. Yaklaşık 750 bin TL’yi Murat Dudu’yla anlaştı. Dudu, Çolakoğlu’nun banka hesabına aracın kaporası olarak 150 bin TL verdi, geri kalanı için çek yazdı. İddiaya göre çeki bozdurmak için bankaya başvuran Çolakoğlu, bunun karşılığı olmadığını öğrenince, Dudu’nun sahibi olduğu şirkete icra takibi başlattı. Çolakoğlu önceki gün savcılığa ifade verdi. Aranjör, “Murat Dudu ile asistanım Utku Ergin beni dolandırdı. Mağdur edildim. Ayrıca Ergin piyasada başka insanları da dolandırmıştır” ifadelerine yer verdi. Savcı, önümüzdeki günlerde Murat Dudu ve Utku Ergin’in ifadelerini alacak.

Cezalandırılsın

İşadamı Mustafa Dudu ise Ozan Çolakoğlu’nun çek üzerinde oynama yaparak kendisini zor durumda bıraktığını iddia ederek ünlü aranjörün cezalandırılmasını talep etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.