Gülşen’in bebeği ile iddialar asılsız çıktı

Gülşen’in bebeğinin cinsiyetinin kız olduğu iddialarının asılsız olduğunu ve çocuğunun erkek olacağını söyledi. Üç aylık hamile olan Gülşen’in, geçtiğimiz günlerde bebeğinin cinsiyetinin kız olduğu iddiası ortaya atılmıştı. Fakat Gülşen, bu iddiaların doğru olmadığını söyledi.

“OĞLUM OLACAK”

Ünlü şarkıcı, “Kız çocuğumun olacağına dair haberler çıktı ama benim oğlum olacak. Aslında ikinci oğlumuz, biliyorsunuz Ozan’ın bir oğlu var. İsmine henüz karar vermedik. Önemli olan sağlıklı olması. Ailesine, vatanına, milletine hayırlı bir evlat olsun” ifadelerini kullandı.

gulsen1

OĞLUYLA ARASI ÇOK İYİ

Çolakoğlu’nun ilk evliliğinden olan Kaan Çolakoğlu adlı bir oğlu bulunuyor. Gülşen ile Kaan’ın arasının ise çok iyi olduğu söylentiler arasında.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.