Gülşen’den Bergen şarkısı! Sen Affetsen Ben Affetmem şarkısını yorumladı

Ünlü arabesk şarkıcısı Bergen için özel olarak hazırlanan saygı albümünde Gülşen sürprizi yaşandı. Sahne kıyafetleri ile gündemden düşmeyen Gülşen, Bergen’in hafızalarda yer edinen “Sen Affetsen Ben Affetmem” adlı şarkısını yorumladı.

Hayatında yaşadığı zorluklar nedeniyle “Acıların Kadını” lakabını alan Bergen, eski eşi Halis Serbet tarafından 1989 yılında öldürüldü. 30 yaşındayken hayatını kaybeden Bergen’in trajik yaşamı beyazperdeye aktarıldı. Bergen’e ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah hayat verdi.

Bergen için hazırlanan saygı albümünün çalışmalarında sona gelindi. Birçok ünlü ismin Bergen’in şarkılarını yorumlayacağı albüme Gülşen de dahil oldu. Sahne kıyafetleri gündemden düşmeyen Gülşen, Bergen’in “Sen Affetsen Ben Affetmem” parçasını yorumladı.

Bergen’in saygı albümü şubat ayı sonunda Yaşar Kekeva Plakçılık ve Orchestra Content etiketiyle müzikseverlerle buluşacak.

YouTube video

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.