Gülşen ve Ozan Çolakoğlu, kesenin ağzını açtı

Yeni albüm çalışmaları için gittikleri Londra’da ev kiralayan ve oğulları Azur’u anaokuluna yazdıran Gülşen ve Ozan Çolakoğlu, kesenin ağzını açtı.

Londra’da kiraladıkları ev için aylık 15 bin lira ödeyen çift, Azur’un okuluna ise 75 bin liralık yıllık ücretini peşin ödedi.

‘YARDIMCIMIZ BİLE YOK’ DEMİŞTİ

Oğullarının eğitim hayatına Londra’da başlamasına karar veren çift şu açıklamayı yapmıştı; Azur 2.5 yaşında. Orada olduğumuz dönemlerde de birkaç saat onun aktivite yapabileceği, kendi iyi hissedeceği, gelişeceği ve yaşıtlarının olduğu yerlerde zaman geçiriyor.Hatta oraya da dadısız gidiyor. Yardımcımız bile yok, her şeyi kendimiz yapıyoruz. İstanbul’a oranla orada daha fazla vakit geçiriyoruz Azur’la.

Gülşen muhabirin o sorusunu böyle tiye aldı!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.