Gülşen ve Ozan Çolakoğlu çifti evlilik kararı aldı

Gülşen, sevgilisi Ozan Çolakoğlu, müstakbel kayınvalidesi Suna Çolakoğlu ve görümcesiyle gecelerde ortaya açıktı. Çıkışta keyifli halleriyle dikkat çeken âşıklar, düğün müjdesi verdi. Ünlü müzik adamından evlilik teklifi aldığını açıklayan Gülşen, yaşadığı duygusal anlar hakkında detay vermekten kaçındı. Çolakoğlu’nun ‘Yaz bitmeden evleneceğiz’ sözü karşısında şaşkınlık yaşayan Gülşen, “Ben tarihi söyleyeceğini tahmin etmemiştim. Daha belli değil” dedikten sonra Suna Çolakoğlu söze girdi. Müstakbel kayınvalide gelin adayını sevdiğini ve evliliğe onay verdiğini dile getirdi. Bu sevgiye kayıtsız kalmayan Gülşen ise “Biz ona kızıl maske deriz. Önden Muazzez Abacı, arkadan SeldaBağcan. Çok tatlı bir kayınvalidem var” ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.