Gülşen, transparan kıyafetine dair yapılan yorumlara yanıt verdi

Pandemi kısıtlamaları sonrası Alaçatı’da sahne alan Gülşen’in kostümü çok konuşuldu. Gülşen, transparan kıyafetine dair yapılan yorumlara yanıtını fotoğrafla verdi.

YouTube video

Ünlü şarkıcı Gülşen Çeşme’de sahneye çıktı. Alaçatı’da sahneye çıkan Gülşen’e yakın dostu Edis de eşlik etti.

Gülşen, şarkılarıyla sevenlerini eğlendirirken, kıyafet tercihiyle de geceye damga vurdu. Ünlü popçu, transparan pantolonun altına siyah iç çamaşırı giydi. Gülşen’in tarzı sosyal medyada da çok konuşuldu. Gülşen’in kıyafetini abartılı bulanların yanı sıra beğenenler de vardı.

Gülşen gündem olmasının ardından kendisine gelen destek mesajlarının bir kısmını paylaştı ve ardından da cesur kıyafetiyle verdiği pozlara sayfasında yer verdi.

Şarkıcı fotoğraflarını, “Çok özlemiş, çok özlenmişim” notuyla paylaştı. Gülşen’in paylaşımına Deniz Akkaya, Selin Ciğerci, Seda Sayan gibi ünlü isimler beğeni yorumları yaptı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.