Gülşen sahnede hem göze hem kulağa hitap etti

Gülşen 2016 yılının ilk İstanbul konserinde görkemli sahne şovları, kostümleri, dillerden düşmeyen şarkıları ve danslarıyla fırtına gibi esti.

Bostancı Gösteri Merkezi’nde yaklaşık 3000 hayranının coşkulu alkışları eşliğinde sahneye çıkan Gülşen ” zor zamanlar geçirdiğimiz şu günlerde benim için buradasınız. Yas ve üzüntülerimiz yüzünden hayatın ve müziğin durduğu günler artık geride kalsın. Dilerim bundan sonra mutlu günlerimiz olsun ve müziğimiz hep son ses duyulsun “sözleriyle konserine başladı.

Lazer ve ışık gösterileriyle renklendirilen unutulmaz konserde Gülşen, Hakan Yıldırım ve Nazlı Bozdağ imzalı sahne kostümleriyle de göz kamaştırdı.

Türkiye ‘nin 4 bir yanından gelen sevenlerinin yoğun tezahüratlarına kayıtsız kalmayan Gülşen sahneden hayranlarının yanına indi ve yüzlerce kişiyle birlikte selfie çektirdi.

Arka arkaya iki kere bis yapan Gülşen’i bu özel gecede Ozan Çolakoğlu, Asena Atalay, Edis, ve tüm ailesi de yalnız bırakmadı.

gazetemag-gulsen1

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.