Gülşen konserinde izleyicinin kucağına oturdu

Son dönemlerde giydiği iddialı sahne kıyafetleriyle gündemden düşmeyen Gülşen yine çok konuşulacak bir harekete imza attı.

YouTube video

45 yaşındaki şarkıcı, son konserinde sahneden inerek seyircilerden birinin kucağına oturdu. O anlar ise başka bir seyircinin cep telefonuna yansıdı.

Ünlü şarkıcı Gülşen son konserinde yaptığı hareketle sosyal medyada gündem oldu. Zorlu PSM’de konser veren Gülşen sahneden inerek seyircilerin arasına karıştı.

KUCAĞINA OTURDU

Ünlü şarkıcı, parçasını söylediği esnada seyircilerden birinin kucağını oturdu. O anlar cep telefonuyla kaydedilerek sosyal medyada paylaştı. Söz konusu kişinin, Gülşen’in yakın arkadaşı olduğu iddia edildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.