Gülşen Kırmızısı

Popçu Gülşen yeni yıla Kıbrıs Pia Bella Hotel’de ki Chamada kulübde sahne alarak girdi.

Konsere son şarkısı “bir ihtimal biliyorum” şarkısıyla giriş yapan Gülşen hayranlarını adeta coşturdu.Kırmızı elbisesiyle dikkat çeken şarkıcı sahne sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 2018 yılının kendisi için çok güzel geçtiğini söyleyen sanatçı “Azur doğduğundan beri yıllarım başka bir önemi oldu , çok fazla üretmeden , geri dönüşleriyle mutlu olduğum bir sene oldu, Ozan gibi çok büyük güç ve sound olarak harika bir durum da var yanında, bunun için çok şanlısyım ” dedi. Muhabirlerin yakın arkadaşı Tarkan’ın sosyal medyadaki dikkat çeken paylaşımlarını ve son olarak kızı Liya için ev çalışanlarına telefon yasakladığı yönündeki haberleri sormalarını değerlendiren Gülşen ” Tarkan ne yapsa olay oluyor ‘ o çok tatlı biri ,her şey yakışıyor , yasak konusuna gelince tabiki yasaklayacak , insanlar çocuk konusuna gelince çok titiz oluyor kendimden biliyorum.” şeklinde yorum yaptı.

blank

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.